De Clippeleir

Ontdek met ons mee

Camper High

Wij zijn een gezin van vier, wonende in de buurt van Gent in België en zijn verknocht aan het verkennen van Europa met onze camper.

Lees mee over onze avonturen en laat je inspireren voor jouw volgende trip.

Ga mee met ons op pad

Enkele jaren geleden ontdekte we het reizen per camper. In onze blog nemen we je graag mee in ons camperavontuur: van huren tot kopen, van kortbij tot duizenden kilometers van huis. 

We zijn met deze blog gestart voor onszelf als een soort reis/camperlogboek en delen dit graag met enthousiastelingen die graag meelezen of op zoek zijn naar leuke ideetjes voor hun volgende campertrip.

Afstand
0 km
Landen
0
Plaatsen
0

Citytripje Rotterdam (NL)

Benny

Een vrij weekend in de agenda, ideaal voor een uitstapje met de camper. We trokken er op uit voor een citytrip naar Rotterdam. Een stad die we al een paar keer hebben willen bezoeken maar het was er nog nooit van gekomen. Stadscamping Rotterdam is...

Lees meer

Halloween in Oirschot (NL)

Benny

Wie Oirschot kent, zal het volmondig beamen: je krijgt er niet genoeg van. De gemeente Oirschot zit vol met verborgen parels. Zowel rond de Markt , in Spoordonk of de Beerzen, als in het uitgestrekte buitengebied. We kwamen hier terecht na een tip over de...

Lees meer

Camping Maeldestede (BE)

Benny

Hoeve Maeldestede is een stap uit de drukke wereld… en een plekje waar je met of zonder kinderen een wonderbaarlijke tijd hebt.  Alles speelt zich af op een actieve boerderij, in een klein en rustig dorpje en het ultieme gevoel dat erbij hoort! Er zijn...

Lees meer

Ontdek onze tips & tricks

Met een camper onderweg brengt ook wel wat nieuwe uitdagingen, zeker als je dit met een heel gezin ervaart.  Denk maar aan het laadgewicht van je camper, elektriciteit onderweg, douchen, waterpas zetten, onderhoud, winterstallen, en nog zoveel meer.

We bundelen onze weetjes en delen ze graag met jou.

Verwonder

We geven je alvast een voorproefje met enkele sfeerbeelden.

Klik op de foto en ontdek het verhaal achter de foto.

over ons

Over ons

Ons gezin van vier woont in de buurt van Gent in België en is sinds enkele jaren verknocht geraakt aan het reizen per  camper. Deze vorm van reizen past helemaal bij onze actieve vakantiestijl en geeft ons de vrijheid om de wereld te ontdekken op ons eigen tempo.

Hoewel we erg vaak met onze camper er op uit trekken, beperken we ons niet louter tot het reizen met onze camper. Met de uitbraak van Covid-19 hebben we met onze bubbel alvast heel wat leuke momenten beleefd.

We schrijven deze blog in eerste plaats als naslag voor onszelf en hopen hiermee ook andere enthousiastelingen mee te inspireren.

Alvast veel lees- en reisplezier!

Groetjes van Benny, Sofie, Lotte en Victor