Citytripje Rotterdam (NL)

Een vrij weekend in de agenda, ideaal voor een uitstapje met de camper.

We trokken er op uit voor een citytrip naar Rotterdam. Een stad die we al een paar keer hebben willen bezoeken maar het was er nog nooit van gekomen.

Stadscamping Rotterdam is de ideale uitvalsbasis om met de camper de stad te bezoeken. De camping ligt tegenover Diergaarde Blijdorp aan de rand van het centrum nabij de uitvalswegen A20 en A13.

Vanuit de camping ben je met de fiets op 10min in het stadscentrum.  Je kan ook gebruik maken van de vele elektrische scooters in Rotterdam, daarmee verplaats je je heel snel en vlot doorheen de hele stad.

Dankzij de wandelroutes van Time to Momo konden we op een korte tijd de leukste wijken en plaatsjes ontdekken.

Naast onze fietsen, maakten wij ook gebruik van de Check scooters. Die vindt je ook in veel andere Nederlandse steden. Wij vonden het een heel veilige en aangename manier om de stad en zijn haven te ontdekken.

We ontdekte zo een boerderij Floating farm op het water, de Foodhallen waar je verschillende keukenstijlen op een typische Rotterdamse manier kan ontdekken, de mooie Markthal met leuke winkeltjes en barretjes, het mooie Hotel New York, en nog zoveel meer!

Wij vonden een bezoek aan Rotterdam zeker de moeite waard!