Halloween in Oirschot (NL)

Wie Oirschot kent, zal het volmondig beamen: je krijgt er niet genoeg van. De gemeente Oirschot zit vol met verborgen parels. Zowel rond de Markt , in Spoordonk of de Beerzen, als in het uitgestrekte buitengebied.

We kwamen hier terecht na een tip over de wel heel speciale Halloween sfeer in dit kleine en super gezellig dorp in Zuid-Limburg.

Het hele dorp wordt met Halloween omgetoverd in een griezelig en verderfelijk oord waar je je ogen soms wel eens moet voor dichtknijpen. 

Een mooie route leidt je langs smalle straatjes en donkere steegjes en begint om 19.00 en eindigt om 23.00. De route is bijna 3km lang en dus heb je echt de tijd nodig om alles te kunnen zien en beleven. 

Wij beleefden er een gezellige tijd en verbleven met onze camper op de vlakbij gelegen camperplaats. De camperplaats in Oirschot heeft 60 campersplaatsen, die ter gelegenheid van Halloween allemaal bezet waren, reserveren is dus wel handig (wat we ook gedaan hadden), en een verzorgd en prima sanitair gebouw met de nodige voorzieningen. Op drukke momenten (zeker met 60 campers) kan het wel zijn dat je even moeten wachten voor het jouw beurt is om van een lekkere warme douche te genieten.

Halloween in Oirschot is een leuke belevenis maar ook het gezellige dorp, leuke winkeltjes en vooral prachtige natuur rondom zorgen voor meer dan genoeg ingrediënten voor een leuk verblijf!

Ons zien ze daar zeker nog terug!